Overslaan en naar de inhoud gaan

Krikken niet nodig dankzij tube vaseline in Weert

Geplaatst opdonderdag 22 augustus 2019 - 21:35

Dankzij een tube vaseline is een jongen in Weert bevrijd uit een metalen voetbaldoel.

De brandweer was al uitgerukt met een hydraulische krik om de spijlen uit elkaar te wrikken, maar volgens Weertdegekste was het glijmiddel van een ambulancebroeder al afdoende.

Schaafwond
De jongen was op een speelterrein aan de Daelhemstraat klem komen te zitten in de metalen goal van het trapveldje. Behalve brandweer en ambulancepersoneel was ook de politie op komen draven bij de reddingsoperatie. Uiteindelijk hield de jongen er alleen een schaafwond aan zijn been aan over.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen