Overslaan en naar de inhoud gaan

Krikken niet nodig dankzij tube vaseline in Weert

Geplaatst opdonderdag 22 augustus 2019 - 21:35

Dankzij een tube vaseline is een jongen in Weert bevrijd uit een metalen voetbaldoel.

De brandweer was al uitgerukt met een hydraulische krik om de spijlen uit elkaar te wrikken, maar volgens Weertdegekste was het glijmiddel van een ambulancebroeder al afdoende.

Schaafwond
De jongen was op een speelterrein aan de Daelhemstraat klem komen te zitten in de metalen goal van het trapveldje. Behalve brandweer en ambulancepersoneel was ook de politie op komen draven bij de reddingsoperatie. Uiteindelijk hield de jongen er alleen een schaafwond aan zijn been aan over.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen