Overslaan en naar de inhoud gaan

Krikken niet nodig dankzij tube vaseline in Weert

Geplaatst opdonderdag 22 augustus 2019 - 21:35

Dankzij een tube vaseline is een jongen in Weert bevrijd uit een metalen voetbaldoel.

De brandweer was al uitgerukt met een hydraulische krik om de spijlen uit elkaar te wrikken, maar volgens Weertdegekste was het glijmiddel van een ambulancebroeder al afdoende.

Schaafwond
De jongen was op een speelterrein aan de Daelhemstraat klem komen te zitten in de metalen goal van het trapveldje. Behalve brandweer en ambulancepersoneel was ook de politie op komen draven bij de reddingsoperatie. Uiteindelijk hield de jongen er alleen een schaafwond aan zijn been aan over.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen