Overslaan en naar de inhoud gaan

'Krezip inderdaad weer bij elkaar voor Pinkpop'

Geplaatst opmaandag 28 januari 2019 - 9:44

Krezip komt inderdaad weer bij elkaar voor een optreden op de jubileumeditie van Pinkpop.

Een telefoontje door Veronica-dj Giel Beelen bevestigde maandagochtend de geruchten die afgelopen weekend de kop opstaken.

Geruchten
De geruchten werden gevoed door de website van de band, die tien jaar geleden de handdoek in de ring gooide. Op Krezip.nl verscheen dit weekend ineens een roze pagina met een timer, die aftelt naar maandagavond 19:30 uur.

Lees ook: Maakt Krezip een comeback op Pinkpop?

Reserveband
Krezip brak in het jaar 2000 door met een legendarisch optreden op Pinkpop, en stond in de daaropvolgende acht jaar nog vier keer op het podium in Landgraaf. De Tilburgse band hielp Pinkpopbaas Jan Smeets meer dan eens uit de brand door op te komen draven als andere artiesten verstek lieten gaan.

Amy Winehouse en Depeche Mode
In 2007 stonden Jacqueline Govaert en de haren in Landgraaf in plaats van Amy Winehouse, die volgens de officiële berichten 'ziek' was. Twee jaar later stond Krezip opnieuw als vervanger op Pinkpop, deze keer voor duizenden teleurgestelde Depeche Mode-fans.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen