Overslaan en naar de inhoud gaan

Krewinkel: man die agent sloeg weren uit de stad

Geplaatst opdinsdag 13 september 2016 - 6:31

Burgemeester Ralf Krewinkel van Heerlen onderzoekt of het mogelijk is de man die een agent sloeg een gebiedsverbod op te leggen.

In de nacht van zaterdag op zondag werd een agent tijdens een hevige vechtpartij op het Pancratiusplein in Heerlen met een riem in het gezicht geslagen. Daarvoor zijn drie mannen opgepakt.

Lees ook: Agent gewond na klap met riem

Weren uit de stad
Burgemeester Ralf Krewinkel twitterde meteen dat hij laat onderzoeken of een gebiedsverbod kan worden opgelegd aan de dader(s). Dat bleek geen loos dreigement. Krewinkel: "Het gaat om de mensen die zijn aangehouden. Ik doe dit op basis van de informatie die we hebben en krijgen. Dit soort gedrag willen we niet in Heerlen, dus zal er bekeken worden hoe we deze mensen een tijd kunnen weren uit de stad tijdens het uitgaan."

Aangifte
In de zaak van afgelopen weekend wordt zeker aangifte gedaan, laat een politiewoordvoerster weten.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Man (48) bont en blauw geslagen tijdens avondje stappen
Jos Verstappen krijgt rake klappen bij ruzie op terras
Camerabeelden: dit is de dader van de brute mishandeling
Jongens Panningen opgepakt voor zware mishandeling
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen