Overslaan en naar de inhoud gaan

Kremers Awards uitgereikt in theater Heerlen

Geplaatst opzaterdag 30 november 2019 - 22:52

In het Parkstad Limburg Theater in Heerlen zijn zaterdagavond de Kremers Awards uitgereikt, prijzen voor technologische, economische, ecologische, sociaal-culturele en institutionele ontwikkelingen.

Ward Ooms heeft met zijn onderzoek de PhD Kremers Award. Hij onderzocht of samenwerking in de regio tot innovatie heeft geleid.

Awards
Dirk Janssen heeft de Master Kremers Award gewonnen en Liza Gordin mocht de aanmoediging bachelor Kremers Award mee naar huis nemen. De Duitse Ines Stelk heeft tenslotte gewonnen in de categorie 'aanmoediging master'.

Geld
Juryvoorzitter Sjeng Kremers heeft de naar hem genoemde prijzen hoogstpersoonlijk uitgereikt. Behalve een award kregen de winnaars ook een geldbedrag van 5000 euro of 1500 euro.

Kremers is oud-gouverneur van Limburg en de eerste voorzitter van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid. Daarnaast heeft hij een rol gespeeld in de herstructurering van Zuid-Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen