Overslaan en naar de inhoud gaan

Krefeld kansloos tegen Simson-worstelaars

Geplaatst opzondag 17 november 2019 - 14:34

De worstelaars van KSV Simson hebben in de Oberliga Rheinland genadeloos uitgehaald tegen KSV Germania Krefeld. De mannen uit Landgraaf wonnen hun tweede wedstrijd in de play-offs met 40-4

KSV Germania was volstrekt kansloos tegen Simson, dat met een sterk team naar Krefeld was afgereisd. Halverwege de avond hadden de worstelaars uit Landgraaf de eerste vijf partijen al gewonnen en stonden ze met 21-0 voor. In de resterende vijf partijen moest alleen Wesley Mulder de punten aan de tegenstander laten. Hij verloor met technisch overwicht van Ben Haeffner.

Finaleplaats
Simson heeft nog vier wedstrijden in de play offs voor de boeg, waaronder een uit- en thuiswedstrijd tegen koploper KSK Konkordia Neuss. Simson zal beide wedstrijden moeten winnen om zich van een finaleplaats te verzekeren. Neuss heeft deze competitie nog niet verloren en is zaterdag in Sporthal Baneberg in Landgraaf de tegenstander van KSV Simson.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen