Overslaan en naar de inhoud gaan

Krefeld kansloos tegen Simson-worstelaars

Geplaatst opzondag 17 november 2019 - 14:34

De worstelaars van KSV Simson hebben in de Oberliga Rheinland genadeloos uitgehaald tegen KSV Germania Krefeld. De mannen uit Landgraaf wonnen hun tweede wedstrijd in de play-offs met 40-4

KSV Germania was volstrekt kansloos tegen Simson, dat met een sterk team naar Krefeld was afgereisd. Halverwege de avond hadden de worstelaars uit Landgraaf de eerste vijf partijen al gewonnen en stonden ze met 21-0 voor. In de resterende vijf partijen moest alleen Wesley Mulder de punten aan de tegenstander laten. Hij verloor met technisch overwicht van Ben Haeffner.

Finaleplaats
Simson heeft nog vier wedstrijden in de play offs voor de boeg, waaronder een uit- en thuiswedstrijd tegen koploper KSK Konkordia Neuss. Simson zal beide wedstrijden moeten winnen om zich van een finaleplaats te verzekeren. Neuss heeft deze competitie nog niet verloren en is zaterdag in Sporthal Baneberg in Landgraaf de tegenstander van KSV Simson.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
L1 begint met een nieuw sportprogramma: AvondGasten Sport

Vanaf maandag 5 oktober ontvangt presentator Bas van Mulken wekelijks gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen