Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Kratten bier en vlaai voor Jong Ajax van trotse Fortuna-fans

Geplaatst opwoensdag 18 april 2018 - 15:45

Een groep Fortuna-fans is met elf vlaaien en evenveel kratten bier naar Amsterdam afgereisd.

De Fortunezen bedankten Jong Ajax op die manier voor de winst op NEC, afgelopen maandag. Door de winst van de beloften uit Amsterdam heeft Fortuna Sittard promotie naar de eredivisie in eigen hand. Komende vrijdag kan de beslissing al vallen.

Lees ook: Fortuna nog steeds op promotiekoers na nederlaag NEC

Titelstrijd
De wedstrijd tussen Jong Ajax en NEC werd eerder al gespeeld, maar bij de Amsterdammers stond door een fout van de KNVB een speler op het veld die eigenlijk geschorst had moeten zijn. Daarom moest de wedstrijd worden overgespeeld.

NEC is ook in de race voor de titel en had met een eventuele winst de titelstrijd nieuw leven in kunnen blazen.

Foto: Fortuna Supporters Collectief

Galgenwaard
Vrijdagavond speelt Fortuna in de
Galgenwaard tegen Jong Utrecht. 1Limburg verslaat de wedstrijd in een liveblog en na de wedstrijd schakelen we rechtstreeks over naar het stadion om de sfeer te proeven.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen