Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Kratten bier en vlaai voor Jong Ajax van trotse Fortuna-fans

Geplaatst opwoensdag 18 april 2018 - 15:45

Een groep Fortuna-fans is met elf vlaaien en evenveel kratten bier naar Amsterdam afgereisd.

De Fortunezen bedankten Jong Ajax op die manier voor de winst op NEC, afgelopen maandag. Door de winst van de beloften uit Amsterdam heeft Fortuna Sittard promotie naar de eredivisie in eigen hand. Komende vrijdag kan de beslissing al vallen.

Lees ook: Fortuna nog steeds op promotiekoers na nederlaag NEC

Titelstrijd
De wedstrijd tussen Jong Ajax en NEC werd eerder al gespeeld, maar bij de Amsterdammers stond door een fout van de KNVB een speler op het veld die eigenlijk geschorst had moeten zijn. Daarom moest de wedstrijd worden overgespeeld.

NEC is ook in de race voor de titel en had met een eventuele winst de titelstrijd nieuw leven in kunnen blazen.

Foto: Fortuna Supporters Collectief

Galgenwaard
Vrijdagavond speelt Fortuna in de
Galgenwaard tegen Jong Utrecht. 1Limburg verslaat de wedstrijd in een liveblog en na de wedstrijd schakelen we rechtstreeks over naar het stadion om de sfeer te proeven.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen