Overslaan en naar de inhoud gaan

Krasse actie in Kessel: autovandaal op heterdaad betrapt

Geplaatst opzondag 17 januari 2021 - 21:50

Na maandenlange terreur van een autovandaal kunnen inwoners van Kessel weer opgelucht ademhalen: de politie heeft een krasser op heterdaad betrapt en aangehouden.

Dat melden wijkagenten Luc en Jennifer in een breaking news-bericht op Instagram.

Geen spoor van dader
Hoeveel auto's er in totaal moedwillig beschadigd zijn, is niet bekend. Wel is duidelijk dat de terreur in Kessel maanden geleden al begon. Auto's werden bekrast, ruitenwissers werden afgebroken. De politie tastte in het duister over de dader. Er kwamen regelmatig vragen van mensen die zich afvroegen of de politie nog wel met een onderzoek bezig was.

Op heterdaad
Dat veranderde afgelopen week, toen uit het onderzoek een verdachte naar voren kwam: een inwoner van Kessel, leeftijd onbekend. Patrouilles werden geïnstrueerd om de verdachte onopvallend in de gaten te houden. Zaterdagavond had de politie eindelijk beet: de schuldige werd op heterdaad betrapt toen weer vernielingen aan verschillende auto's werden aangericht.

De dader, van wie de identiteit niet bekend is gemaakt, zit vast in het cellencomplex van de politie in Venlo en moet zich dinsdag verantwoorden voor de rechter-commissaris.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen