gevangenis Roermond

Gevangenisbeveiliger ontslagen na 'ongewenst contact'

De gevangenis in Roermond heeft een complexbeveiliger op staande voet ontslagen, vanwege 'ongeoorloofd contact' met een gedetineerde. Hij zou deze gevangene onder meer een krant hebben bezorgd.

Hans Goossen van De Limburger
Jubileum: Limburgse krant viert 175e verjaardag

Het was een wat andere voorpagina dan de trouwe lezers van De Limburger gewend zijn deze vrijdag, en dat had alles te maken met het 175-jarig bestaan van de krant.

ANP-348895397
Overname NDC door Mediahuis in principe rond

De overname van mediagroep NDC door het Belgische Mediahuis, eigenaar van onder meer De Limburger, is zo goed als rond.

Huub Harings krantenbezorger Sibbe
Video: Oud-wielerprof Harings bezorgt 60 jaar kranten

De Tour de France fietste hij vier keer, de krant bezorgt Hub Harings maandag precies 60 jaar.

Roy op het Veld
Hoofdredacteur Roy op het Veld verlaat De Limburger

Hoofdredacteur Roy op het Veld heeft besloten zijn functie bij De Limburger neer te leggen. Mede-hoofdredacteur Bjorn Oostra zal zijn taken overnemen.

Toos en Henk 5000
Toos en Henk 5000 keer in de krant

Voor de vijfduizendste keer staan Toos en Henk zaterdag in de krant. De cartoon is een creatie van de Maastrichtse beeldend kunstenaar Paul Kusters.

Krant weekblad brievenbus de Limburger VIA Limburg 3 sep 2019
Boze oud-eigenaar huis-aan-huisbladen: 'Mismanagement'

Dré Peters, de oud-eigenaar van huis-aan-huisblad de Trompetter, reageert boos op het besluit van Mediahuis Limburg om te stoppen met het verspreiden van weekkrant VIA Limburg.

Krant weekblad brievenbus de Limburger VIA Limburg 3 sep 2019
Weekblad VIA Limburg op de schop: 28 banen verdwijnen

De huis-aan-huis verspreiding van de zestien edities van weekblad VIA Limburg gaat flink op de schop.

Journalist eist schadevergoeding van Kerkrade voor beelden

Journalist Ruben van Erp eist van Kerkrade een schadevergoeding van 7500 euro. De gemeente zette beelden van de verslaggever online waarop hij te zien is bij de deur van de raadszaal waar in een besloten vergadering de burgemeestersbenoeming werd besproken.

Supporterscoördinator Roda JC agressief tegen fotografen

Roda JC heeft excuses aangeboden aan twee fotografen van De Limburger, nadat een supporterscoördinator zich agressief zou hebben gedragen na de wedstrijd tussen Roda en MVV.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten