Overslaan en naar de inhoud gaan

Krabbel is gezet: VVV verlengt contract van aanvaller Roemer

Geplaatst opdinsdag 30 november 2021 - 13:14

Voetbalclub VVV-Venlo heeft het contract met aanvaller Yahcuroo Roemer opengebroken en verlengd tot de zomer van 2024. Het contract van de VVV'er liep komende zomer af.

Daarnaast heeft de Koelclub een optie om daar nog een extra seizoen aan vast te plakken.

Veel op het veld te zien
De 20-jarige voetballer debuteerde in de Eredivisie voor VVV. Volgens de Venlose ploeg zit hij dit seizoen niet vaak op de bank. Roemer kan namelijk rekenen op veel speelminuten. Tot nu toe kwam de speler tot 36 officiële optredens namens VVV, waarin hij één keer wist te scoren.

Stappen maken
De in Amsterdam geboren aanvaller voelt zich thuis bij VVV en ziet zichzelf als een jongen van de club. Hij wil zich vooral richten op de volgende stap in zijn ontwikkeling. "Ik vind dat ik nog dominanter aanwezig mag zijn in de wedstrijden, meer moet scoren en meer assists moet geven. Dat is iets wat ik wil verbeteren, want ik wil belangrijk zijn voor het team", verklaart Roemer.

'Meerwaarde voor elftal'
VVV's manager voetbal Stan Valckx spreekt lovend over Roemer. "Yahcuroo is een groot talent en heeft al laten zien dat hij een meerwaarde kan zijn voor het eerste elftal", aldus Valckx.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen