Krakers uit pand Missiezusters Maastricht gezet

De krakersgroep die in een pand van de Congregatie Medisch Missiezusters aan de Phoenixstraat in Maastricht zat, is alsnog eruitgezet.

Krakers weigeren te vertrekken uit pand Missiezusters

De krakers die in een pand van de Congregatie Medische Missiezusters aan de Phoenixstraat in Maastricht zitten, weigeren te vertrekken.

Maastrichtenaar opgepakt voor brandstichting kraakpand

Een 37-jarige man uit Maastricht is zaterdagmiddag opgepakt op verdenking van het in brand steken van een kraakpand die middag.

Brand in kraakpand Maastricht weer opgelaaid

De brand in een Maastrichts slooppand aan de Mariƫnwaard, is aan het begin van de avond weer opgelaaid.

Kraakpand aan Capucijnenstraat Maastricht ontruimd

De politie heeft dinsdagmorgen het kraakpand aan de Maastrichtse Capucijnenstraat ontruimd.

Sloopkogel voor gekraakt 'junkpand' Maastricht

Het door junks uitgewoonde kraakpand aan de Mariƫnewaard in Maastricht gaat snel tegen de vlakte. Dit omdat er een levensgevaarlijke situatie is ontstaan.

Mobiele eenheid valt leeg kraakpand in Maastricht binnen

De mobiele eenheid (ME) is dinsdagmiddag opnieuw een kraakpand in Maastricht binnengevallen.

Landbouwbelang krijgt steuntje in de rug van Maastricht

De krakers die het Maastrichtse Landbouwbelang hebben omgebouwd tot een culturele vrijplaats, hoeven zich geen zorgen meer te maken dat ze van de een op de andere dag weg moeten.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten