Netwerkprobleem_HD

Netwerkproblemen voorbij: Altweerterheide krijgt zendmast

Om de netwerkproblemen van de inwoners van het Weerter kerkdorp Altweerterheide te verhelpen, wordt een zendmast van KPN geplaatst.

Grote telefoonstoring KPN voorbij, 112 weer bereikbaar

De landelijke storing van KPN is opgelost. Alarmnummer 112 en telefoonnummers van andere hulpdiensten en instanties zijn weer bereikbaar.

112 niet bereikbaar door storing: bel 088-6628240

Alarmnummer 112 is maandagmiddag in delen van Limburg onbereikbaar.

Mogelijk problemen met ontvangst L1 Radio

Door technische problemen zijn er mogelijk problemen met de ontvangst van L1 Radio.

KPN verhuist van Beek naar Maastricht

Telecombedrijf KPN verhuist medio dit jaar van het bedrijventerrein bij het vliegveld in Beek naar het bedrijfsverzamelgebouw De Colonel naast het station in Maastricht.

KPN wil tijdelijke zendmast plaatsen in Tegelen

Om snel een einde te maken aan het slechte bereik van haar klanten in Tegelen wil KPN een tijdelijke zendmast plaatsen.

Slechter bereik voor KPN-klanten in Tegelen en Steyl

Bewoners van Tegelen en een deel van Steyl hebben sinds vrijdag last van slechter mobiel bereik.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten