Overslaan en naar de inhoud gaan

'Koude' jongeren bezorgen brandweer werk met kampvuur

Geplaatst opwoensdag 14 augustus 2019 - 6:58

De brandweer in Weert heeft dinsdagavond een kampvuur geblust van een aantal jongeren.

Dat meldt de lokale nieuwssite WeertDeGekste.nl.

Frisse avonden
Iets voor 23.00 uur kwam er een melding binnen van een buitenbrand aan de Scheepsbouwkade. Toen de brandweer ter plaatse kwam, bleek het om een kampvuur te gaan dat jongeren hadden gemaakt nu de avonden frisser worden.

Rook
Het vuur was inmiddels al uit, maar smeulde en rookte nog na. Brandweerlieden hebben het kampvuur definitief gedoofd met water.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen