Overslaan en naar de inhoud gaan

'Koude' jongeren bezorgen brandweer werk met kampvuur

Geplaatst opwoensdag 14 augustus 2019 - 6:58

De brandweer in Weert heeft dinsdagavond een kampvuur geblust van een aantal jongeren.

Dat meldt de lokale nieuwssite WeertDeGekste.nl.

Frisse avonden
Iets voor 23.00 uur kwam er een melding binnen van een buitenbrand aan de Scheepsbouwkade. Toen de brandweer ter plaatse kwam, bleek het om een kampvuur te gaan dat jongeren hadden gemaakt nu de avonden frisser worden.

Rook
Het vuur was inmiddels al uit, maar smeulde en rookte nog na. Brandweerlieden hebben het kampvuur definitief gedoofd met water.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen