Overslaan en naar de inhoud gaan

Kou lijkt uit de lucht tussen Wiebes en wielerteam

Geplaatst opwoensdag 8 januari 2020 - 13:33

Het ziet er naar uit dat het conflict tussen Lorena Wiebes en wielerteam Parkhotel Valkenburg met een sisser afloopt.

Mogelijk gaat het kort geding donderdag niet door, zo zegt hoofdsponsor Jos van de Mortel. "De advocaten zijn op dit moment bezig met een nieuwe vaststellingsovereenkomst", aldus de vastgoedbaas.

Contractbreuk
Het Limburgse wielerteam spande in aanvankelijk een kort geding aan tegen het toptalent vanwege contractbreuk. Wiebes wilde vertrekken, maar lijkt Parkhotel Valkenburg het komende tijd trouw te blijven.

Lees ook: Limburgs wielerteam spant kort geding aan tegen Wiebes

Toptalent
De 20-jarige Wiebes blijft voorlopig voor het Limburgse team fietsen, maar mogelijk kan ze later dit jaar alsnog verkassen. De huidige nummer één van de wereld staat te boek als toptalent en wordt begeerd door meerdere wielerteams.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen