Lamborghini Kosso (1 okt 2020)

Bolide van rapper Kosso beklad: 'Wil het positief houden'

De peperdure Lamborghini van de Geleense rapper Kosso is beklad. Dat meldt de artiest donderdag in een videoboodschap op YouTube.

ikdoenietmeermee
Kosso en FeestDJRuud doen weer mee

De Geleense Rapper Kosso heeft de protestvideo met de hashtag #ikdoenietmeermee van zijn Instagram-account verwijderd.

Edit - Kosso Lamborghini_HD
Uitspraak hof: sukkel-uitspraak Kosso krijgt geen staartje

De Geleense rapper Kosso wordt niet vervolgd voor het feit dat hij een agent vorig jaar sukkel had genoemd.

ikdoenietmeermee
Kosso, FeestDJRuud en Tisjeboy Jay doen niet meer mee

In de lijst met min of meer bekende Nederlanders die zich onder de hashtag verenigen #ikdoenietmeermee tegen het coronabeleid van de regering, vinden we ook de Limburgers Tisjeboy Jay uit Born, FeestDJRuud uit Belfeld en rapper-bodybuilder Kosso uit Geleen.

Edit - Kosso Lamborghini_HD
Boete voor rapper Kosso onderweg naar rechtbank

De Geleense rapper Kosso heeft dinsdagmiddag een boete gekregen toen hij onderweg was naar de rechtbank in Den Bosch. De rapper moest zich voor de rechter verantwoorden omdat hij vorig jaar een agent sukkel had genoemd.

Kosso_HD
Ruiten ingegooid van shishalounge Geleense rapper Kosso

De ruiten van de shishalounge van rapper Kosso in Geleen zijn ingegooid met bakstenen.

Kosso en zijn Lamborghini_HD
Geleense rapper koopt Lamborghini: 'Niet om stoer te doen'

De Geleense rapper Kosso mag zich sinds kort eigenaar noemen van een zijn droomauto's: een Lamborghini Huracan. Het prijskaartje van het Italiaanse racemonster, met een topsnelheid van 325 kilometer per uur, bedroeg 265.000 euro.

Kosso
Geleense rapper Kosso brengt album uit met zijn vrouw

De Geleense rapper Kosso heeft een nieuw album uitgebracht. Geen soloalbum dit keer, maar een plaat samen met zijn vrouw Dorentina.

Kosso
Geleense rapper Kosso wint bodybuildwedstrijd

De Geleense rapper Kosso heeft voor de verandering een keer niet als artiest geschitterd op het podium. Dit keer stond hij zijn spieren te showen tijdens een wedstrijd.

Geleense rapper Kosso sluit bewogen jaar af met nieuwe plaat

De Geleense rapper Kosso brengt in januari een nieuwe plaat uit. Daarmee sluit hij op positieve manier een jaar vol ups en downs af.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten