Edit - Kosso Lamborghini_HD

Kosso tekent platencontract en kondigt nieuwe single aan

De Geleense rapper Kosso heeft een platencontract getekend bij Sony Music.

Lamborghini Kosso (1 okt 2020)
Bolide van rapper Kosso beklad: 'Wil het positief houden'

De peperdure Lamborghini van de Geleense rapper Kosso is beklad. Dat meldt de artiest donderdag in een videoboodschap op YouTube.

ikdoenietmeermee
Kosso en FeestDJRuud doen weer mee

De Geleense Rapper Kosso heeft de protestvideo met de hashtag #ikdoenietmeermee van zijn Instagram-account verwijderd.

Edit - Kosso Lamborghini_HD
Uitspraak hof: sukkel-uitspraak Kosso krijgt geen staartje

De Geleense rapper Kosso wordt niet vervolgd voor het feit dat hij een agent vorig jaar sukkel had genoemd.

ikdoenietmeermee
Kosso, FeestDJRuud en Tisjeboy Jay doen niet meer mee

In de lijst met min of meer bekende Nederlanders die zich onder de hashtag verenigen #ikdoenietmeermee tegen het coronabeleid van de regering, vinden we ook de Limburgers Tisjeboy Jay uit Born, FeestDJRuud uit Belfeld en rapper-bodybuilder Kosso uit Geleen.

Edit - Kosso Lamborghini_HD
Boete voor rapper Kosso onderweg naar rechtbank

De Geleense rapper Kosso heeft dinsdagmiddag een boete gekregen toen hij onderweg was naar de rechtbank in Den Bosch. De rapper moest zich voor de rechter verantwoorden omdat hij vorig jaar een agent sukkel had genoemd.

Kosso_HD
Ruiten ingegooid van shishalounge Geleense rapper Kosso

De ruiten van de shishalounge van rapper Kosso in Geleen zijn ingegooid met bakstenen.

Kosso en zijn Lamborghini_HD
Geleense rapper koopt Lamborghini: 'Niet om stoer te doen'

De Geleense rapper Kosso mag zich sinds kort eigenaar noemen van een zijn droomauto's: een Lamborghini Huracan. Het prijskaartje van het Italiaanse racemonster, met een topsnelheid van 325 kilometer per uur, bedroeg 265.000 euro.

Kosso
Geleense rapper Kosso brengt album uit met zijn vrouw

De Geleense rapper Kosso heeft een nieuw album uitgebracht. Geen soloalbum dit keer, maar een plaat samen met zijn vrouw Dorentina.

Kosso
Geleense rapper Kosso wint bodybuildwedstrijd

De Geleense rapper Kosso heeft voor de verandering een keer niet als artiest geschitterd op het podium. Dit keer stond hij zijn spieren te showen tijdens een wedstrijd.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten