Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Kosovaren met valse papieren komen niet verder dan Stein

Geplaatst opvrijdag 3 juli 2015 - 14:35

Aan de grens bij Stein heeft de marechaussee drie Kosovaren met valse papieren opgepakt.

De mannen zaten in een auto die maandagavond via de A76 vanuit België Nederland binnenkwam. Bij een controle bleek dat ze rondreden met valse identiteitsbewijzen, maakte de marechaussee vrijdag bekend.

Het drietal van 19 tot 27 jaar is vastgezet in vreemdelingendetentie.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Gerelateerde berichten

ANP
Hond vindt illegale Chinezen in restaurant Maastricht
Vrachtwagenbrand op A76 bij Stein: weg is afgesloten
Toch ongeluk tijdens overtocht praalwagens op A76
stein, ongeval, a76
A76 bij Stein geblokkeerd door geschaarde vrachtwagen
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen