Brand brandweer stock nacht

Kortsluiting: korte brand in kasteel Valkenburg

In het door hoogwater zwaar getroffen Valkenburg heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een korte brand gewoed in kasteel Den Halder.

Kortsluiting zet auto in vuur en vlam

Een auto is zondagavond in Kerkrade in brand gevlogen.

Autobrand door kortsluiting: 'Denk dat-ie verpletterd wordt'

Het was even schrikken voor de eigenaresse van een auto in Kerkrade. Door kortsluiting stond woensdagmiddag haar bolide opeens in vuur en vlam.

Kortsluiting in koelkast oorzaak fatale woningbrand

De brand waardoor een bewoonster van een appartementencomplex in Weert is overleden, is veroorzaakt door kortsluiting in de koelkast.

Brandweer keert kroeg binnenstebuiten na vreemde lucht

Café Gotcha in Weert is in de nacht van vrijdag op zaterdag ontruimd vanwege een vreemde lucht.

Tuinhuis op bungalowpark volledig in de as gelegd

Op bungalowpark Stille Wille in Meijel is woensdag een tuinhuis geheel verloren gegaan bij een brand.

Kortsluiting oorzaak brand Partijdumper Venray

De brand bij witgoedbedrijf Partijdumper aan de Wilhelminastraat in Venray is vermoedelijk veroorzaakt door kortsluiting.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten