Overslaan en naar de inhoud gaan

Korte ontruiming na brand bij Rooyse Wissel

Geplaatst opwoensdag 26 mei 2021 - 14:44

Bij tbs-kliniek de Rooyse Wissel in Oostrum is woensdag in een houtzagerijwerkplaats brand uitgebroken.

Rond 13:30 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een brand aan de Wanssumseweg in Oostrum.

Korte ontruiming
Volgens een woordvoerster van de Rooyse Wissel was de werkplaats tijdelijk ontruimd. Ook patiënten van één afdeling moesten uit veiligheid de plek kort verlaten. Er raakte niemand gewond.

'We waren er snel bij'
De brand ontstond tijdens het zagen. Daar is een vonkje bij ontstaan. "Gelukkig waren we er snel bij. Het viel allemaal mee", aldus de woordvoerster van de Rooyse Wissel. De patiënten zijn inmiddels teruggebracht naar de afdeling.

Na onderzoek vertrok de brandweer omstreeks 14:30 uur.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen