Overslaan en naar de inhoud gaan

Korte Limburgse kinderfilm in San Diego in wereldpremière

Geplaatst opdinsdag 11 augustus 2015 - 10:45

De korte kinderfilm All There Is van de Limburgse regisseur Jeroen Mourmans gaat tijdens het San Diego International Kids' Film Festival in wereldpremière.

De kinderfilm is geselecteerd uit meer dan 1000 inzendingen van over de gehele wereld.

Prijzen
Alle There Is draait mee in de korte film competitie en maakt kans op diverse prijzen, waaronder die voor beste korte film in de leeftijdscategorie 6-14 jaar.

All There Is
De korte film (7 minuten) vertelt het verhaal over een vader en zijn dochtertje in een post-apocalyptische wereld. Het voedsel raakt op en de vader wordt steeds wanhopiger, terwijl zijn dochtertje alles probeert om hem ondanks alles op te vrolijken. Wanneer ze bij het eten van de laatste restjes voedsel een melktand verliest, komt ze op een idee: met hulp van de tanden-fee kan ze haar vader misschien in laten zien dat niks onmogelijk is.

De film kwam tot stand met steun van de provincie Limburg, Brand Cultuurfonds en Cinesud. Regisseur en scenarist Jeroen Mourmans maakte eerder de korte film Verkapt (2013).

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Film Movie
Filmstichting in Heerlen richt 'Gouden Gids' op
Euregionale Filmdagen rond Limburgse film in Heerlen
Film Movie
Limburgse filmmakers organiseren reizend filmfestival
Vijf Cinesud-films in première in Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen