Overslaan en naar de inhoud gaan

Korte Limburgse kinderfilm in San Diego in wereldpremière

Geplaatst opdinsdag 11 augustus 2015 - 10:45

De korte kinderfilm All There Is van de Limburgse regisseur Jeroen Mourmans gaat tijdens het San Diego International Kids' Film Festival in wereldpremière.

De kinderfilm is geselecteerd uit meer dan 1000 inzendingen van over de gehele wereld.

Prijzen
Alle There Is draait mee in de korte film competitie en maakt kans op diverse prijzen, waaronder die voor beste korte film in de leeftijdscategorie 6-14 jaar.

All There Is
De korte film (7 minuten) vertelt het verhaal over een vader en zijn dochtertje in een post-apocalyptische wereld. Het voedsel raakt op en de vader wordt steeds wanhopiger, terwijl zijn dochtertje alles probeert om hem ondanks alles op te vrolijken. Wanneer ze bij het eten van de laatste restjes voedsel een melktand verliest, komt ze op een idee: met hulp van de tanden-fee kan ze haar vader misschien in laten zien dat niks onmogelijk is.

De film kwam tot stand met steun van de provincie Limburg, Brand Cultuurfonds en Cinesud. Regisseur en scenarist Jeroen Mourmans maakte eerder de korte film Verkapt (2013).

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Film Movie
Filmstichting in Heerlen richt 'Gouden Gids' op
Euregionale Filmdagen rond Limburgse film in Heerlen
Film Movie
Limburgse filmmakers organiseren reizend filmfestival
Vijf Cinesud-films in première in Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen