ANP

Brech wil boek over zaak Nicky Verstappen tegenhouden

Jos Brech (58) verzet zich tegen publicatie van een boek over de zaak Nicky Verstappen, geschreven door rechtspsychologen Robert Horselenberg en Peter van Koppen. Een rechter moet bepalen of het boek mag worden uitgebracht.

Jolanda Vullings, medewerker Wibra uit Beegden (21 juni 2021)
Boosheid en teleurstelling over inhalen uren Wibra

Werknemers van Wibra moeten tijdens de zomer uren inhalen die ze niet konden maken tijdens de lockdown.

bospop archieffoto van 1Limburg (11 apr 2020)
Bestuurlijk conflict Bospop duurt voort met bodemprocedure

De rechter heeft de eis van de drie ontslagen bestuursleden van stichting Bospop om hun ontslag terug te draaien, afgewezen.

bospop archieffoto van 1Limburg (11 apr 2020)
Rechter buigt zich over bestuurlijk gedonder bij Bospop

De rechter buigt zich binnenkort over het bestuurlijk gedonder bij Bospop. De drie ontslagen bestuursleden van het festival in Weert hebben een kort geding aangespannen om hun ontslag aan te vechten.

Martijn Lakemeier 'De Oost'
Geen disclaimer aan begin van Taihuttu-film De Oost

De Venlose regisseur Jim Taihuttu hoeft geen disclaimer te plaatsen aan het begin van zijn film De Oost.

De Oost
Veteranen doen aangifte tegen Venlose regisseur Taihuttu

Meerdere veteranenorganisaties nemen afstand van de film De Oost, geregisseerd door de Venlose Jim Taihuttu. Veteranenorganisatie Maluku4Maluku doet ook aangifte. De aanleiding hiervoor is een artikel in het Algemeen Dagblad waarin Taihuttu zich uitspreekt over de kritiek op zijn film.

Martijn Lakemeier 'De Oost'
Rechter buigt zich over Taihuttu-film De Oost

De rechtbank in Amsterdam buigt zich vrijdag over een kort geding dat is aangespannen door de Federatie Indische Nederlanders (FIN) tegen de film De Oost van de Venlose regisseur Jim Taihuttu.

Papierfabriek Meerssen
Meerssen Papier wil om de tafel met provincie na uitspraak

Directeur Rolf Pijsel van Meerssen Papier is teleurgesteld dat de kortgedingrechter geen inhoudelijke uitspraak heeft gedaan in de zaak die het bedrijf had aangespannen tegen de provincie.

Papierfabriek Meerssen
Meerssen Papier verliest kort geding tegen provincie

Meerssen Papier heeft het kort geding dat het bedrijf had aangespannen tegen de provincie verloren.

Coronavirus corona markt Maastricht toch open (1 apr 2020)
Non-food wil naar de markt: 'Veiliger dan supermarkt'

Marktkooplieden met non-foodartikelen kunnen het niet verkroppen dat zij niet welkom zijn op de markt. "Een stukje kaas verkopen is toch niet veiliger dan de verkoop van een lap stof?"

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane