Frenkie P in rechtbank (18 aug 2020)

Frenkie P. legt zich niet neer bij levenslang: hoger beroep

Frenkie P. (47) legt zich niet zomaar neer bij een leven lang in de gevangenis. De kopman van de Bende van Venlo hoopte in augustus via een kort geding zijn celdeur op een kiertje te zetten. Dat mislukte, maar hij gaat nu in hoger beroep.

Conflict RvC L1_HD
Personeel L1: RvC moet zich op positie beraden

Het personeel van L1 vindt dat de Raad van Commissarissen van de omroep zich op zijn positie moet beraden. Dat staat in een open brief van het personeel aan de drie commissarissen Hans Coppus, Mirjam Depondt en Raoul Willms.

Peter Elbers L1-directeur_HD
Crisisgesprek levert niets op: OR L1 stapt naar rechter

De ondernemingsraad van regionale omroep L1 stapt naar de rechter. De OR wil dat de benoeming van de nieuwe directeur Peter Elbers ongedaan wordt gemaakt.

Edit - Peter Elbers_HD (4 sep 2020)
L1-directeur Elbers stopt als lokale VVD-fractievoorzitter

L1-directeur Peter Elbers stopt als fractievoorzitter van de lokale VVD in de gemeenteraad van Horst aan de Maas.

Edit - frenkie P OK
Frenkie P. mogelijk in hoger beroep: 'Goed over nadenken'

De rechter is mogelijk nog niet van Bende van Venlo-frontman Frenkie P. (47) af. Frenkie kreeg vrijdag van de rechter te horen dat zijn levenslange celstraf vooralsnog blijft staan, maar kan nog in hoger beroep.

Frenkie P in rechtbank (18 aug 2020)
Leider Bende van Venlo blijft in de cel

De tot een levenslange straf veroordeelde Frenkie P. (47) blijft in de cel. Hij komt vooralsnog niet in aanmerking voor re-integratieactiviteiten.

Frenkie P in rechtbank (18 aug 2020)
Gaat deur op een kier voor Bende van Venlo-leider Frenkie?

Bende van Venlo-leider Frenkie P. (47) hoort vrijdag of zijn gevangenisdeur op een kiertje wordt gezet. De rechter in Den Haag kan dan beslissen dat Frenkie mag beginnen met re-integreren.

Frenkie P in rechtbank (18 aug 2020)
Frenkie P. klaar met levenslang: 'Grote poppenkastshow'

Frenkie P. (47) wil uitzicht op een leven buiten de gevangenis. De leider van de Bende van Venlo, die levenslang kreeg voor zeven moorden, probeerde dinsdag enig perspectief los te peuteren tijdens een kort geding in Den Haag.

Heykeshoeve Ell
Inval bij pleegmoeder in Ell: 11-jarig meisje onvindbaar

De politie heeft woensdagmiddag de boerderij van pleegmoeder Veronika Jong in Ell doorzocht.

bonfrere jo bonfrère (28 jul 2020)
Jo Bonfrère ontkent beschuldigingen in kort geding

MVV-icoon Jo Bonfrère ontkent dat hij belastende uitspraken heeft gedaan over Clemens Westerhof, de voormalig bondscoach van Nigeria. Dat bleek dinsdag tijdens het kort geding dat in de rechtbank van Arnhem werd gehouden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten