Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Korotaev spreekt Roda-koempels moed in voor derby

Geplaatst opzaterdag 23 maart 2019 - 15:21

Roda JC-investeerder Aleksei Korotaev roept de fans op om zondag massaal naar het stadion te gaan voor de derby tegen MVV.

Hij spreekt de spelers en fans toe in een filmpje dat zaterdagmiddag op Facebook is geplaatst.

In het filmpje, waarin hij een trainingsvest van Roda JC draagt, zegt hij vrij vertaald: "Koempels, ga alsjeblieft massaal naar het stadion. Jullie zijn de extra man op het veld, we hebben jullie nodig jongens".

Vechtlust
Korotaev vindt dat iedereen voor de derby zijn beste beentje voor moet zetten: "Wat er ook is, een derby is een derby, dus we moeten de vechtlust voelen. We zijn er voor jullie. We staan altijd achter jullie, het hele seizoen."

Koempels for life
Hij beëindigt het filmpje met het uitspreken van de woorden 'Koempels for life' en kust dan het logo van Roda JC op zijn trainingsjasje.

Rechtszaak
Korotaev heeft 4 miljoen euro in de Kerkraadse club gestoken. Hij heeft 20 procent van de aandelen. Maar de afgelopen twee jaar is hij niet meer in Kerkrade geweest. Hij werd in Dubai vastgezet vanwege een fraudezaak. Een financieringsmaatschappij beschuldigde hem ervan een ongedekte cheque te hebben uitgeschreven. Korotaev zat een half jaar in de cel. Zijn tegoeden werden bevroren en hij kreeg een reisverbod. Eind april zou de rechtbank in Dubai definitief uitspraak moeten doen in de zaak.

Lees ook: 'Einde zaak-Korotaev is in zicht'

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden

Meest gelezen