Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Korotaev spreekt Roda-koempels moed in voor derby

Geplaatst opzaterdag 23 maart 2019 - 15:21

Roda JC-investeerder Aleksei Korotaev roept de fans op om zondag massaal naar het stadion te gaan voor de derby tegen MVV.

Hij spreekt de spelers en fans toe in een filmpje dat zaterdagmiddag op Facebook is geplaatst.

In het filmpje, waarin hij een trainingsvest van Roda JC draagt, zegt hij vrij vertaald: "Koempels, ga alsjeblieft massaal naar het stadion. Jullie zijn de extra man op het veld, we hebben jullie nodig jongens".

Vechtlust
Korotaev vindt dat iedereen voor de derby zijn beste beentje voor moet zetten: "Wat er ook is, een derby is een derby, dus we moeten de vechtlust voelen. We zijn er voor jullie. We staan altijd achter jullie, het hele seizoen."

Koempels for life
Hij beëindigt het filmpje met het uitspreken van de woorden 'Koempels for life' en kust dan het logo van Roda JC op zijn trainingsjasje.

Rechtszaak
Korotaev heeft 4 miljoen euro in de Kerkraadse club gestoken. Hij heeft 20 procent van de aandelen. Maar de afgelopen twee jaar is hij niet meer in Kerkrade geweest. Hij werd in Dubai vastgezet vanwege een fraudezaak. Een financieringsmaatschappij beschuldigde hem ervan een ongedekte cheque te hebben uitgeschreven. Korotaev zat een half jaar in de cel. Zijn tegoeden werden bevroren en hij kreeg een reisverbod. Eind april zou de rechtbank in Dubai definitief uitspraak moeten doen in de zaak.

Lees ook: 'Einde zaak-Korotaev is in zicht'

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen