Overslaan en naar de inhoud gaan

Korotaev over geel-zwart Roda: 'Ik hou van die kleur'

Geplaatst opdinsdag 11 december 2018 - 6:12

Aleksei Korotaev, mede-eigenaar van Roda JC, is blij verrast met het bezoek van een vijftal Roda-supporters die hem bezochten in Dubai.

De fans zochten Korotaev, die voor 20 procent eigenaar van hun club is, op in de Arabische stad. "Het is alsof er familie op bezoek komt", vertelt de Zwitserse Rus tegen L1. "Het is ongelooflijk", vervolgt Korotaev die een geel-zwart jack draagt. "Ik hou van die kleur. Die past prima bij mij."

Merchandising
De supporters hebben diverse cadeautjes voor hem meegebracht waaronder geel-zwarte handdoeken en t-shirts. Korotaev is daarmee duidelijk in zijn sas en erg blij met de geste van de vijf fans die de afgelopen maanden contact met hem hebben onderhouden.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen