Overslaan en naar de inhoud gaan

Koperdieven opgepakt in Venlo na achtervolging

Geplaatst opzondag 10 mei 2015 - 11:53

De Koninklijke Marechausse heeft dit weekend twee koperdieven opgepakt in Venlo. Aan die arrestatie ging een wilde achtervolging vooraf.

Het gaat om een man van 19 en een man van 31 uit Roemenië. Ze zitten nog altijd vast.

Zwaar beladen
Een patrouille van de Marechausse zag zaterdagochtend op de A74 bij Venlo een bestelwagen rijden. Het busje viel op omdat het achterover hing. Toen de marechaussees het voertuig wilden controleren, gingen de twee er vandoor.

Slagboom
De bestuurder van het busje, de 31-jarige Roemeen, pleegde in zijn vluchtpoging een aantal verkeersovertredingen en reed bij het ziekenhuis in Venlo door een slagboom. Uiteindelijk werden ze na een korte achtervolging alsnog aan de kant gezet en gearresteerd.

Het busje bleek vol koperwaar te liggen. De twee mannen worden daarom niet alleen verdacht van vernieling, maar ook van diefstal en heling.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Auto over de kop na achtervolging, A67 richting Venlo dicht
Kettingbotsing op A74 bij Venlo
Ravage na ongeluk met twee vrachtwagens, A74 dicht
Stroomkabels gestolen van reuzenrad in Venlo
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen