Overslaan en naar de inhoud gaan

Koperdieven opgepakt in Venlo na achtervolging

Geplaatst opzondag 10 mei 2015 - 11:53

De Koninklijke Marechausse heeft dit weekend twee koperdieven opgepakt in Venlo. Aan die arrestatie ging een wilde achtervolging vooraf.

Het gaat om een man van 19 en een man van 31 uit Roemeniƫ. Ze zitten nog altijd vast.

Zwaar beladen
Een patrouille van de Marechausse zag zaterdagochtend op de A74 bij Venlo een bestelwagen rijden. Het busje viel op omdat het achterover hing. Toen de marechaussees het voertuig wilden controleren, gingen de twee er vandoor.

Slagboom
De bestuurder van het busje, de 31-jarige Roemeen, pleegde in zijn vluchtpoging een aantal verkeersovertredingen en reed bij het ziekenhuis in Venlo door een slagboom. Uiteindelijk werden ze na een korte achtervolging alsnog aan de kant gezet en gearresteerd.

Het busje bleek vol koperwaar te liggen. De twee mannen worden daarom niet alleen verdacht van vernieling, maar ook van diefstal en heling.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Auto over de kop na achtervolging, A67 richting Venlo dicht
Marechaussee
Achtervolging op hoge snelheid eindigt in Venlo
achtervolging A67 - 3 aug 2020
Gevaarlijke manoeuvres bij wilde achtervolging op A67
Achtervolging A2 Maastricht - 13 mrt 2021 - 14 mrt 2021
Politie rijdt autodieven klem na lange achtervolging over A2
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen