Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Koos Hendriks stapt uit skihalimperium SnowWorld

Geplaatst opdonderdag 21 september 2017 - 21:55

Koos Hendriks is niet langer de baas bij SnowWorld. De oprichter en bestuursvoorzitter heeft 40 procent van de aandelen verkocht aan Alychlo.

De Belgische investeringsmaatschappij heeft al een belang in SnowWorld van 24 procent en verwerft nu een meerderheidsbelang van 64 procent. Het zal ook een bod doen op de overige aandelen van SnowWorld.

Adviseur
Koos Hendriks heeft aangegeven in beginsel tot 1 maart 2018 beschikbaar te zijn om de functie van CEO te blijven vervullen, en daarna als adviseur.

SnowWorld heeft skihallen in Zoetermeer en Landgraaf.

Beurs
Hendriks bracht het bedrijf in 2013 naar de beurs. Hij wilde geld ophalen om skihallen te bouwen in Parijs en Barcelona. Die droom heeft hij niet kunnen verwezenlijken.

Attracties
Volgens Hendriks heeft de overname ook gevolgen voor de gebruikers van SnowWorld. De Belgische investeringsmaatschappij wil attracties toe gaan voegen aan de locaties van de skihal. Welke dat zijn, wil hij niet op vooruit lopen. Maar de gemiddelde snowboarder en skiër gaat wel degelijk iets merken van de overname, zo zegt hij.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen