Overslaan en naar de inhoud gaan

Kooraudities The Passion voor Roermondenaren

Geplaatst opzondag 1 maart 2020 - 17:43

Talentvolle Roermondenaren kregen zondag de kans om een plekje te bemachtigen in het koor van The Passion. In de Minderbroederskerk vonden de audities plaats.

Dirigent Kirsten Michel beoordeelde de deelnemers stuk voor stuk om te bepalen of ze goed genoeg zijn voor het televisiespektakel.

Video: L1

Tiende editie van The Passion
In oktober werd bekend dat de tiende editie van The Passion neerstrijkt in Roermond. Het is de eerste keer dat een van de meest bekeken tv-uitzendingen van het jaar neerstrijkt 'onder de rivieren'. Op 9 april wordt de show van de EO en KRO-NCRV vanaf het Munsterplein live uitgezonden.

Lees ook: The Passion in 2020 live vanuit Roermond

75 jaar bevrijding
De jubileumeditie staat volgend jaar extra stil bij 75 jaar bevrijding en krijgt dan ook het thema #vrijheid mee. "The Passion zal vanuit haar eigen verhaal invulling geven aan dit thema; vrijheid en liefde vormen de rode draad in het lijdensverhaal van Jezus", zegt omroep EO.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen