Sfeerconcert, kerstconcert 2018 station Venlo

Kerstconcerten zorgen voor sfeer op stations

De kerstsfeer wordt in december op Limburgse stations verspreid door verschillende koren die er voor een concert zorgen.

Bed side Singers (13 nov 2019)
Bedside Singers bieden troost aan bed in laatste dagen

Een groep enthousiaste zangers en zangeressen gaat binnenkort zingen aan het bed van mensen die in hun laatste fase van het leven zitten.

Koor uit Weert wordt Europees kampioen in Zweden

Het Weertse koor Giocoso is zaterdag Europees kampioen geworden tijdens de European Choir Games in Zweden.

EO-programma Nederland Zingt voor het eerst in Limburg

Voor het eerst is het EO-programma Nederland Zingt neergestreken in Limburg.

Geen fles wijn, maar muzikaal bedankje voor bisschop

Het gelegenheidskoor dat optreedt tijdens de afscheidsviering van monseigneur Frans Wiertz, vormt een muzikaal dankjewel namens de Limburgse Gregoriusverenigingen.

Eerste repetitie gelegenheidskoor voor afscheid bisschop

Zo'n 30 koorzangers uit de hele provincie zijn maandagavond voor het eerst bij elkaar om liederen in te studeren voor de afscheidsmis van bisschop Frans Wiertz.

Bisdom zoekt koorleden voor gelegenheidskoor

Het Bisdom in Roermond is op zoek naar koorleden voor een speciaal gelegenheidskoor voor het afscheid van bisschop Wiertz.

Koor Meerssen zwaar gedupeerd door brand

De brand in een bijgebouw van de basiliek in Meerssen van afgelopen weekend heeft bijzonder vervelende gevolgen voor het Basilicakoor.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten