Grens Duitsland - Nederland, wegwijzer (stock)

Bruls: 'Nederland kan niet achterblijven bij Duitsland'

Nederland kan niet achterblijven bij Duitsland nu er in dat land een harde lockdown komt. "Het contrast wordt anders te groot", waarschuwt voorzitter Hubert Bruls van het landelijke Veiligheidsberaad.

Drukte Outlet Roermond (16 mei 2020)
Venlo en Roermond zetten zich schrap voor Duitse shoppers

Venlo en Roermond verwachten donderdag een grote toestroom van Duitse koopjesjagers.

Extra parkeerplaatsen Venlo tijdens staking streekvervoer

Er komt in Venlo volgende week maandag en dinsdag extra parkeerruimte, wanneer Arriva net als de andere regionale vervoerders in Nederland van plan is om te staken.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane