Politie bevestigt dood man (23): koolmonoxidevergiftiging

Politieonderzoek heeft uitgewezen dat de 23-jarige man die zondagavond bewusteloos werd gevonden in zijn huis in Berg en Terblijt door koolmonoxidevergiftiging om het leven is gekomen.

Bewoners koolmonoxide-flats Stein weer naar huis

Het complex met aanleunwoningen aan de Heerstraat-Centrum in Stein, waar tot drie keer toe een koolmonoxidelek was, zijn weer bewoonbaar.

Drie mensen onwel door koolmonoxide in woning Heerlen

Drie mensen zijn zondagavond in hun woning in Heerlen onwel geworden doordat ze koolmonoxide hebben binnengekregen.

Drie mensen onwel door koolmonoxide in Neer

In Neer zijn woensdagochtend drie mensen onwel geworden nadat ze koolmonoxide hadden binnengekregen.

Twee mensen onwel door koolmonoxide in Montfort

Twee inwoners van Montfort zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht nadat ze onwel zijn geworden door koolmonoxide.

Nabestaanden van kapper Jack Stein in hoger beroep

Nabestaanden van de op 10 maart 2010 aan een koolmonoxidevergiftiging overleden Geleense kapper Jack Stein gaan in hoger beroep.

Nieuw onderkomen decorbouwers musical Project Peel en Maas

De decorbouwers van de musical Project Peel en Maas hebben weer onderdak. In de net verlaten basisschool Panningen-Noord wordt met man en macht gewerkt.

Twee doden in Schinveld: geen koolmonoxidevergiftiging

De man en de vrouw die zondagavond in Schinveld dood in hun woning werden aangetroffen, zijn niet om het leven gekomen door een koolmonoxidevergiftiging.

Decorbouwers dakloos na koolmonoxidevergiftiging Helden

De vrijwillige decorbouwers uit de gemeente Peel en Maas die maandagavond onwel werden in een oud schoolgebouw in Helden moeten op zoek naar een nieuwe ruimte.

Vijf personen onwel door koolmonoxidevergiftiging Helden

In een oud schoolgebouw aan de Ruijsstraat in Helden zijn maandagavond vijf personen onwel geworden. Zij zijn allemaal voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Venlo.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts