Koolmonoxide Sittard Stationsplein (27 dec 2020)

Mogelijk defecte cv-installatie: bewoonster naar ziekenhuis

De bewoonster van een appartement aan het Stationsplein in Sittard is zondagmiddag naar het ziekenhuis overgebracht nadat in haar woning een verhoogde hoeveelheid koolmonoxide was aangetroffen.

brandweerautostock
Vier mensen onwel door koolmonoxide in Maastricht

De brandweer heeft maandagavond vier mensen uit een pand in Maastricht gehaald die onwel waren geworden als gevolg van koolmonoxide.

Swalmen gaslucht
Gaslucht bij woning in Swalmen: straat afgezet

Politie en brandweer zijn donderdagavond uitgerukt voor een gaslucht in Swalmen.

Brand Peeters Papierrecycling Swalmen (11 dec 2019)
Woningen alsnog ontruimd vanwege brand Swalmen

Zes woningen aan de Veestraat in Swalmen zijn dinsdagavond alsnog ontruimd omdat ze de hele dag in de rook hadden gelegen door de brand in een loods van Peeters Papierrecycling aan de Heydweg.

Twee monteurs onwel door koolmonoxide Terra Cottaplein Maastricht (03 dec 2019)
Twee monteurs onwel door koolmonoxide

Twee monteurs zijn dinsdagavond in Maastricht onwel geworden door koolmonoxide.

Brand brandweer stock nacht
Brandweer redt katten uit huis met koolmonoxide

Twee katten zijn donderdagavond uit een brandend huis in Maastricht gered.

CO-vergiftiging Meijel 8 nov 2019
Gezin met baby ontsnapt aan CO-vergiftiging in Meijel

Een gezin van drie personen is vrijdagmorgen vroeg naar het ziekenhuis gebracht vanwege mogelijke koolmonoxidevergiftiging.

CO-vergiftiging: 2 volwassenen en 3 kinderen naar ziekenhuis

In Maastricht zijn maandagavond twee volwassenen en drie kinderen naar het ziekenhuis afgevoerd na een koolmonoxidevergiftiging.

Politie bevestigt dood man (23): koolmonoxidevergiftiging

Politieonderzoek heeft uitgewezen dat de 23-jarige man die zondagavond bewusteloos werd gevonden in zijn huis in Berg en Terblijt door koolmonoxidevergiftiging om het leven is gekomen.

Man en hond overleden door koolmonoxide in Berg en Terblijt

Een man is zondagavond in Berg en Terblijt overleden door een koolmonoxidevergiftiging.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten