Onderscheiding Hardy Mertens (24 okt 2020)

Koninklijke onderscheiding voor componist Hardy Mertens

Componist Hardy Mertens heeft een koninklijke onderscheiding ontvangen voor zijn muzikale verdiensten. Hij is benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Ad3
Alsnog oeuvreprijs voor zieke Ad Wijnands

Voormalig wielrenner Ad Wijnands heeft persoonlijk alsnog de oeuvreprijs voor zijn sportcarrière gekregen. Gedeputeerde Joost van den Akker bezocht Wijnands, nu de voormalig Touretappe-winnaar fit genoeg was om de prijs te ontvangen.

Tasty Tom
Tomatenkoning Ton Janssen koninklijk onderscheiden

Ton Janssen uit Venlo, bekend van de Tasty Tom-tomaten, is zondag benoemd tot officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Lintjesregen Ech-Susteren (24 apr 2020)
Burgemeester Echt-Susteren deelt lintjes uit vanuit de auto

Burgemeester Jos Hessels van de gemeente Echt-Susteren heeft de koninklijke lintjes vrijdag iets anders uitgereikt dan normaal. Vanwege de coronamaatregelen reikte hij de lintjes uit vanuit een auto met luidsprekers.

anp-57102070
Lintjesregen 2020: 11 onderscheidingen in Landgraaf

In de gemeente Landgraaf hebben vrijdag 24 april elf inwoners te horen gekregen dat ze een koninklijke onderscheiding ontvangen. Ze werden bezocht door burgemeester Raymond Vlecken met taart.

ANP-357102070
Lintjesregen 2020: 16 onderscheidingen in Leudal

In de gemeente Leudal hebben vrijdag 24 april zestien inwoners te horen gekregen dat ze een koninklijke onderscheiding ontvangen. Ze werden gebeld door burgemeester Désirée Schmalschläger.

ANP-357102070
Lintjesregen 2020: 11 onderscheidingen in Maasgouw

In de gemeente Maasgouw hebben vrijdag 24 april elf inwoners te horen gekregen dat ze een koninklijke onderscheiding ontvangen. Ze werden gebeld door burgemeester Stef Strous.

ANP-357102070
Lintjesregen 2020: 7 onderscheidingen in Maastricht

In de gemeente Maastricht hebben vrijdag 24 april zeven inwoners te horen gekregen dat ze een koninklijke onderscheiding ontvangen. Ze werden gebeld door burgemeester Annemarie Penn-te Strake.

ANP-357102070
Lintjesregen 2020: 10 onderscheidingen in Meerssen

In de gemeente Meerssen hebben vrijdag 24 april tien inwoners te horen gekregen dat ze een koninklijke onderscheiding ontvangen. Ze werden gebeld door burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz.

ANP-357102070
Lintjesregen 2020: 5 onderscheidingen in Mook en Middelaar

In de gemeente Mook en Middelaar hebben vrijdag 24 april vijf inwoners te horen gekregen dat ze een koninklijke onderscheiding ontvangen. Ze werden gebeld door burgemeester Willem Gradisen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten