Afzwaaiende burgemeester Jos Som geridderd

Burgemeester Jos Som van de gemeente Kerkrade is donderdag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Koninklijke onderscheiding op straat: 'Heel verdrietig'

Tot zijn grote verbazing vond Maastrichtenaar Peter Nillesen (86) vrijdag een Koninklijke onderscheiding op straat. Hij is op zoek naar de eigenaar van het lintje.

Lintjesregen 2018: 6 onderscheidingen in Echt-Susteren

In de gemeente Echt-Susteren hebben donderdag 26 april zes inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Jos Hessels.

Lintjesregen 2018: 5 onderscheidingen in Bergen

In de gemeente Bergen hebben donderdag 26 april vijf inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Manon Pelzer.

Lintjesregen 2018: 4 onderscheidingen in Beesel

In de gemeente Beesel hebben donderdag 26 april vier inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Petra Dassen-Housen.

Lintjesregen 2018: 10 onderscheidingen in Eijsden-Margraten

In de gemeente Eijsden-Margraten hebben donderdag 26 april tien inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Dieudonné Akkermans.

Lintjesregen 2018: 5 onderscheidingen in Brunssum

In de gemeente Brunssum hebben donderdag 26 april vijf inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Gert Leers.

Lintjesregen 2018: 2 onderscheidingen in Beek

In de gemeente Beek hebben donderdag 26 april twee inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Christine van Basten-Boddin.

Lintjesregen 2018: 16 onderscheidingen in Weert

In de gemeente Weert hebben donderdag 26 april zestien inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Jos Heijmans.

Lintjesregen 2018: 3 onderscheidingen in Voerendaal

In de gemeente Voerendaal hebben donderdag 26 april drie inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Wil Houben.

Overzicht
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto