Gevangene arrestatie crimineel handboeien stock

Man op A67 opgepakt op verdenking van mensensmokkel

De Koninklijke Marechaussee heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 33-jarige Fransman op de A67 bij Venlo aangehouden op verdenking van mensensmokkel.

Grenscontrole marechaussee N280 (10 apr 2020)
Marechaussee vindt wapens tijdens controle bij Roermond

De Koninklijke Marechaussee heeft dinsdag op de N280 Oost bij Roermond twee Duitsers aangehouden voor verboden wapenbezit.

Koninklijke Marechaussee
Achtervolging op A2 gestaakt na gevaarlijke capriolen

De Koninklijke Marechaussee heeft donderdagmiddag een achtervolging op de A2 gestaakt omdat de achtervolgde auto gevaarlijke acties uithaalde.

ANP-324693339
Limburger opgepakt voor diefstal schilderij uit kazerne

Een 36-jarige militair uit Heerlen is opgepakt voor de diefstal van een schilderij uit de Van Ghentkazerne in Rotterdam.

1Lunch Foto 26-8
1Lunch: Geen grote incidenten door storm Francis

Limburgse wasberen ontsnapt uit een dierenpark in Emmen, zware windstoten door zomerstorm Francis en Heerlen verbiedt het voeren van eenden bij Kasteel Hoensbroek. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Marechaussee, grenscontrole, kogelvrij vest stock
Marechaussee achtervolgt bestuurder met celtegoed

De Koninklijke Marechaussee heeft na een achtervolging een 32-jarige Heerlenaar aangehouden die nog een jaar gevangenisstraf moest uitzitten.

achtervolging A67 - 3 aug 2020
Gevaarlijke manoeuvres bij wilde achtervolging op A67

De politie is maandag de marechaussee te hulp geschoten bij een wilde achtervolging over de A67. Een automobilist probeerde met gevaarlijke manoeuvres aan hen te ontsnappen.

Koninklijke Marechaussee
Arrestatieteam pakt verkoper steekvest Marechaussee op

Een 29-jarige man uit Weert is woensdag tegen de lamp gelopen toen hij in Eindhoven probeerde een veiligheidsvest van de Koninklijke Marechaussee te verkopen.

stock Koninklijke Marechaussee
Mensensmokkelaar opgepakt op A67 bij Venlo

De marechaussee heeft maandag een 36-jarige man uit Oekraïne opgepakt toen hij met vier Vietnamezen zonder identiteitspapieren over de A67 bij Venlo reed.

Auto slingerend over snelweg, zon, snelweg (stock) _HDFoto
Automobilist slingert met lachgasballon in mond over A2

De marechaussee heeft vrijdag de bestuurder van een Audi van de A2 in Beek geplukt na meldingen dat hij slingerend over de snelweg reed met een ballon in zijn mond.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten