Meer meldingen over wildstroperij in Limburg

Het aantal meldingen over wildstroperij in Limburg neemt toe. Daarom moeten er meer boa's komen die de buitengebieden controleren.

Jagers vinden actie tegen jacht misleidend

Het burgerinitiatief ‘Stop de hobbyjacht in Limburg’ zet zich in om op termijn de plezierjacht in Limburg te verbieden. De Koninklijke Jagersvereniging noemt de actie misleidend.

Ruim 330 ganzen doodgeschoten tijdens afschietdag

Enkele honderden jagers hebben tijdens de ganzendag in Limburg afgelopen zaterdag in totaal 281 nijlganzen afgeschoten en 55 Canadeze ganzen.

Overzicht
Bekendmaking LVK-Finalisten
Uitgelicht
Bekendmaking finalisten LVK 2020 live op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook

De uitzending die je niet wilt missen! Het moment dat 60 halvefinalisten van het LVK in ultieme spanning zitten. Zaterdag 1 februari gaan vier verslaggevers de provincie in om de 20 finalisten van het LVK 2020 te verrassen. En dan is het feest!

Luister én kijk dit jaar mee op zaterdag 1 februari tussen 12:00 en 16:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook!

Meer over de uitzending
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts