Overslaan en naar de inhoud gaan

Koninklijke DC-3 Dakota komt naar Limburg

Geplaatst opdonderdag 17 mei 2018 - 12:32

De Koninklijke DC-3 Dakota komt weer naar Limburg om verschillende rondvluchten te maken over de provincie.

Het vliegtuig kan in het weekend van 26 en 27 mei gespot worden bij vliegveld Maastricht Aachen Airport.

Rondvlucht
Donateurs en Vrienden van de Dutch Dakota Association kunnen tegen betaling meevliegen. Voor 26 mei zijn twee rondvluchten gepland, over de grensstreek en de Maasplassen. Op zondag 27 mei vliegt de DC-3 Dakota over het Heuvelland.

Nog een kans
In september doet de DC-3 Dakota de provincie nogmaals aan. Voor 29 en 30 september staan in totaal vier rondvluchten gepland. Op 21 juli is het bovendien mogelijk om vanaf Airport Weeze, vlak over de grens bij Well, een rondvlucht over de grensstreek te maken.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen