Driver Parade Max Verstappen GP Nederland Zandvoort (5 september 2021)

Koninklijk paar bezoekt Verstappen in pitstraat Zandvoort

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en twee van hun dochters hebben zo'n twee uur voor de start van de Dutch GP een bezoek gebracht aan Max Verstappen in de pitsstraat op het circuit van Zandvoort.

koningskaarten
Van knipselmapje naar 80.000 verzamelde koningshuiskaarten

Al meer dan 80 jaar spaart Maria Mengeleers uit Spaubeek alles wat met koningshuizen te maken heeft. De 87-jarige vrouw heeft inmiddels 80.000 koningshuiskaarten verzameld.

Tom Dumoulin Olympische Spelen (28 juli 2021)
Koning en koningin ontvangen olympische medaillewinnaars

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima ontvangen dinsdagmiddag de Nederlandse medaillewinnaars van de Olympische Spelen in Tokio op Paleis Noordeinde in Den Haag.

Koninklijk bezoek Maasduinen Willem-Alexander Maxima koning 27 mei 2021
Teruglezen: Zo verliep het bezoek van de koning en koningin

Koninklijk bezoek in Noord-Limburg: koning Willem-Alexander en koningin Máxima brachten donderdag een bezoek aan de gemeenten Venlo, Bergen en Venray.

Burgemeester Annemarie Penn-te Strake Maastricht_HD
Koningsdag Maastricht in overleg verplaatst

Dat koning Willem-Alexander zijn verjaardag in 2021 niet in Maastricht viert maar in Eindhoven, komt voor burgemeester Annemarie Penn-te Strake niet als een verrassing.

Koningsdag 2021? - 25 apr 2020
Burgemeester Maastricht hoopt op Koningsdag 2021

Burgemeester Annemarie Penn-te Strake heeft goede hoop dat koning Willem-Alexander en zijn familie volgend jaar alsnog Koningsdag komen vieren in Maastricht.

Koning Willem-Alexander
Koning: 'Eenzaamheidsvirus kunnen we wél stoppen'

Koning Willem-Alexander benadrukt vrijdagavond in zijn toespraak vanaf Paleis Huis ten Bosch dat het coronavirus ons allemaal hard raakt. "Het coronavirus kunnen wij niet stoppen. Het eenzaamheidsvirus wel."

brief Prinses Juliana - 11 okt 2019
Afvaldienst stuit op oude brief Prinses Juliana

Reinigingsdienst RD4 is gestuit op een bijzondere brief uit 1934. De brief is afkomstig van Prinses Juliana, die de bedankbrief stuurde aan een gezin uit Hoensbroek.

image - 2019-09-04T174309.239
Maastrichtenaren verrast: Koning loopt ineens over straat

Een complete verrassing voor bewoners uit de Maastrichtse wijken Nazareth, Limmel, Wittevrouwenveld en Wyckerpoort woensdagmiddag.

Koning brengt verrassingsbezoek aan NAVO-oefening

Koning Willem-Alexander heeft vrijdagochtend een verrassingsbezoek gebracht aan de Luitenant-generaal Bestkazerne in Vredepeel. De koning was daar om een grote NAVO-oefening te bekijken.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten