Overslaan en naar de inhoud gaan

Koningsdag stuk kouder dan Kerstmis

Geplaatst opdinsdag 26 april 2016 - 10:29

Natte sneeuw, hagel, onweer en regen. De weersvooruitzichten voor Koningsdag zijn niet best.

Het kwik komt woensdag tijdens zonnige perioden niet boven de 9 graden uit. Tijdens een fikse hagelbui kan de temperatuur zelfs dalen naar net boven het vriespunt.

Tien graden kouder
Dat het koud is voor de tijd van het jaar moge duidelijk zijn. Tijdens Kerstmis afgelopen jaar was het zo'n 6 graden warmer in Limburg. Normaal gesproken ligt de maximum temperatuur van deze tijd van het jaar dik tien graden hoger.

Afgelast
Vanwege het slechte weer worden veel evenementen in de provincie afgelast. In Maastricht had de organisatie van het Kingsnight- en Kingsdayfestival de mogelijkheid uit te wijken naar het MECC.

Op veel andere plekken zit dat er niet in. Zo zijn in Heerlen alle buitenactiviteiten afgelast.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Eerste sneeuwval in Limburg
Brandweer redt zwaan uit ijs in Meerssen
Koude nachten in aantocht, temperaturen flink onder nul
Nieuwe sneeuw alweer onderweg
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen