Overslaan en naar de inhoud gaan

Koningin Máxima reikt prijs uit aan Gulpener Bierbrouwerij

Geplaatst opwoensdag 25 november 2020 - 22:46

Gulpener Bierbrouwerij BV heeft woensdagavond de Koning Willem I Prijs gewonnen in de categorie duurzaamheid.

Koningin Máxima maakte de winnaars bekend in de Beurs van Berlage. Van Galen Logistiek en CSU Groep vielen ook in de prijzen.

Blije CEO
"Deze prijs is een kroon op ons duurzaamheidsbeleid van de afgelopen 25 jaar waar wij met z’n allen zo hard voor gewerkt hebben", zegt CEO Jan-Paul Rutten namens het bierbedrijf uit Gulpen.

Prestigieuze ondernemersprijs
De prestigieuze Koning Willem I Prijs wordt tweejaarlijks toegekend in de categorieën grootbedrijf en midden-en kleinbedrijf. De Plaquette voor duurzaam ondernemerschap beloont daarnaast duurzame innovaties van kleine of grote organisaties. Máxima is erevoorzitter van de stichting.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen