Overslaan en naar de inhoud gaan

Koning Winter zorgt voor vervroegd duel Fortuna-Sparta

Geplaatst opdonderdag 11 februari 2021 - 14:30

Fortuna Sittard en Sparta Rotterdam staan komende zaterdag niet in de avond lijnrecht tegen over elkaar, maar in de middag al.

Het duel tussen de clubs is vervroegd vanwege de winterse omstandigheden.

Overleg
De Eredivisie-wedstrijd stond aanvankelijk gepland om 20:00 uur, maar zal nu om 14:15 uur plaatsvinden. In overleg met de KNVB, zendgemachtigde ESPN en beide ploegen is besloten het duel te vervroegen, laat Fortuna Sittard weten.

Ook de duels FC Groningen - PEC Zwolle (van 20:00 naar 12:00 uur), ADO Den Haag - PSV (van 18:45 naar 16:30 uur) en Heracles Almelo - Ajax (van 21:00 naar 18:45 uur) starten eerder zaterdag.

Gevoelstemperatuur
Zaterdag kan de gevoelstemperatuur oplopen tot -15 graden. "Normaal gesproken wordt bij een verwachte gevoelstemperatuur van -15 graden of lager gekeken of wedstrijden doorgang kunnen vinden of dat de aanvangstijden aangepast kunnen worden", aldus de KNVB. "Omdat de mogelijkheid bestaat dat de gevoelstemperatuur zaterdag later op de avond de -15 graden kan benaderen, vangen de wedstrijden eerder aan."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen