Brand Koning Willem-Alexandertunnel (8 sep 2021)

A2-tunnel Maastricht weer open na autobrand

De Koning Willem-Alexandertunnel in Maastricht is weer geopend. De tunnel was woensdagmiddag tijdelijk gesloten vanwege een autobrand.

File ongelukken regen (8 okt 2019)
Verkeer loopt vast door ongeluk bij A2-tunnel

Verkeer op de A2 en A79 moest dinsdagochtend rekening houden met de nodige vertraging.

A2-tunnel Maastricht
Maastrichtse A2-tunnel tijdje dicht na ongeval

Door een verkeersongeval op de A2 is de Koning Willem-Alexandertunnel dinsdagochtend in zuidelijke richting een tijdje dicht geweest.

A2-tunnel Maastricht
Buis tunnel Maastricht dicht vanwege pechgeval

Een buis van de Koning Willem-Alexandertunnel in Maastricht is woensdagmiddag een tijdje afgesloten geweest.

Tunnel  Maastricht afgesloten (20 sep 2019)
Ongeluk in A2-tunnel: bovenste tunnelbuis afgesloten

In de Koning Willem-Alexandertunnel in Maastricht is vrijdagochtend een ongeluk gebeurd. Vanwege het ongeval is de bovenste tunnelbuis dicht.

Problemen op A2 en A2-tunnel Maastricht

Verkeer van en naar Maastricht kreeg dinsdag in het begin van de avond met vertraging te maken. Zowel in noordelijke als in zuidelijke richting waren er problemen op de A2 bij de provinciehoofdstad.

Tunnel A2 bij Maastricht tijdje dicht door spoedreparatie

De Koning Willem-Alexandertunnel bij Maastricht was donderdagmorgen in noordelijke richting even gesloten.

Van rondleiding in A2-tunnel naar wandeltocht boven tunnel

Bij de aanleg van de A2-tunnel in Maastricht maakten veel mensen gebruik van de rondleidingen. Maar nu de tunnel af is, worden er ook bovengronds wandel- en fietstochten aangeboden.

Koning Willem-Alexandertunnel twee nachten dicht

De Koning Willem-Alexandertunnel gaat in de nachten van 20 en 21 maart dicht.

A2-tunnel wint prestigieuze award in Londen

De makers van de A2-tunnel in Maastricht zijn donderdagavond bij het Tunnelling Festival in Londen in de prijzen gevallen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten