Driver Parade Max Verstappen GP Nederland Zandvoort (5 september 2021)

Koninklijk paar bezoekt Verstappen in pitstraat Zandvoort

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en twee van hun dochters hebben zo'n twee uur voor de start van de Dutch GP een bezoek gebracht aan Max Verstappen in de pitsstraat op het circuit van Zandvoort.

Tom Dumoulin Olympische Spelen (28 juli 2021)
Koning en koningin ontvangen olympische medaillewinnaars

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima ontvangen dinsdagmiddag de Nederlandse medaillewinnaars van de Olympische Spelen in Tokio op Paleis Noordeinde in Den Haag.

Koninklijk bezoek Maasduinen Willem-Alexander Maxima koning 27 mei 2021
Teruglezen: Zo verliep het bezoek van de koning en koningin

Koninklijk bezoek in Noord-Limburg: koning Willem-Alexander en koningin Máxima brachten donderdag een bezoek aan de gemeenten Venlo, Bergen en Venray.

ANP
Koning en koningin bezoeken Noord-Limburg

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima brengen op donderdag 27 mei een bezoek aan Noord-Limburg. Ze gaan die dag naar Venlo, Bergen en Venray.

Gesprek met koning (21 jan 2021)
Koning in gesprek met eigenaar Dominicanen Maastricht

Koning Willem-Alexander heeft donderdagochtend digitaal een gesprek gevoerd met onder andere Ton Harmes van boekhandel Dominicanen in Maastricht.

Meta van der Woude (25 dec 2020)
Arts genoemd in kersttoespraak koning: 'Heel bijzonder'

Anesthesioloog en intensivist Meta van der Woude uit Hoensbroek voelt zich vereerd dat koning Willem-Alexander haar benoemde in zijn kersttoespraak op Eerste Kerstdag.

Edit - Koning memorial day 4
Koning staat in Margraten stil bij omgekomen soldaten

In aanwezigheid van koning Willem-Alexander zijn zondagmiddag in Margraten bij de jaarlijkse Memorial Day-ceremonie de gevallen Amerikaanse soldaten herdacht.

ANP-410879012
Terugkijken: Memorial Day in Margraten

De Amerikaanse Begraafplaats Margraten is zondag weer het decor voor Memorial Day, de ceremonie ter ere van gesneuvelde Amerikaanse soldaten. Koning Willem-Alexander legt er zondagmiddag een krans.

ANP Koning WA
Koning aanwezig bij Memorial Day in Margraten

Koning Willem-Alexander zal 24 mei aanwezig zijn bij Memorial Day in Margraten. De koning legt tijdens de herdenking de eerste krans.

Maastricht leeg
'Programma Koningsdag blijft toch nog geheim'

"We hebben afgesproken niets over het programma te vertellen", zegt een van de creatieve breinen achter het programma van Koningsdag in Maastricht, Servé Hermans.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten