Stratenmakers moeten nog flink aan de bak voor de koning

In Maastricht wordt de dag voor het koninklijk bezoek nog hard gewerkt aan de groene loper.

Willem Alexander met honden
Koning weer naar Limburg, nu voor opening mestfabriek

Koning Willem-Alexander komt naar Milsbeek. Hij opent daar op 13 april een mestverwerkingsfabriek.

Koning en premier feliciteren Tom Dumoulin

Koning Willem Alexander en premier Mark Rutte hebben Tom Dumoulin gefeliciteerd met zijn overwinning in de Ronde van Italië.

A2-tunnel Maastricht
Koning niet aanwezig bij opening eigen A2-tunnel

Koning Willem Alexander zal niet aanwezig zijn bij de opening van de naar hem vernoemde A2-tunnel in Maastricht.

Video: Koning steekt tong uit naar Panningse scholieren

Koning Willem-Alexander vindt de smartphonegeneratie maar niks, zo bleek donderdag tijdens zijn bezoek aan het Bouwens van der Boijecollege in Panningen.

Champignonboerenzoon Hout-Blerick gaat los met Maxima

Jules Klerken, zoon van champignonkoning Jan Klerken, uit Hout Blerick stond dinsdagavond even lekker los te gaan met ons koningspaar op een feestje in Chicago.

Oranje voetbalvrouwen ontmoeten koningspaar

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben vrijdagmiddag in Toronto een ontmoeting gehad met de nationale vrouwen voetbalploeg.

Beeld van koning onthuld in provinciehuis

Een beeld van koning Willem-Alexander is dinsdag onthuld in het provinciehuis in Maastricht.

Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden