Stratenmakers moeten nog flink aan de bak voor de koning

In Maastricht wordt de dag voor het koninklijk bezoek nog hard gewerkt aan de groene loper.

Willem Alexander met honden
Koning weer naar Limburg, nu voor opening mestfabriek

Koning Willem-Alexander komt naar Milsbeek. Hij opent daar op 13 april een mestverwerkingsfabriek.

Koning en premier feliciteren Tom Dumoulin

Koning Willem Alexander en premier Mark Rutte hebben Tom Dumoulin gefeliciteerd met zijn overwinning in de Ronde van Italië.

A2-tunnel Maastricht
Koning niet aanwezig bij opening eigen A2-tunnel

Koning Willem Alexander zal niet aanwezig zijn bij de opening van de naar hem vernoemde A2-tunnel in Maastricht.

Video: Koning steekt tong uit naar Panningse scholieren

Koning Willem-Alexander vindt de smartphonegeneratie maar niks, zo bleek donderdag tijdens zijn bezoek aan het Bouwens van der Boijecollege in Panningen.

Champignonboerenzoon Hout-Blerick gaat los met Maxima

Jules Klerken, zoon van champignonkoning Jan Klerken, uit Hout Blerick stond dinsdagavond even lekker los te gaan met ons koningspaar op een feestje in Chicago.

Oranje voetbalvrouwen ontmoeten koningspaar

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben vrijdagmiddag in Toronto een ontmoeting gehad met de nationale vrouwen voetbalploeg.

Beeld van koning onthuld in provinciehuis

Een beeld van koning Willem-Alexander is dinsdag onthuld in het provinciehuis in Maastricht.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda