Overslaan en naar de inhoud gaan

Koning Toto uit Brunssum wint ruim 830 keer inzet

Geplaatst opmaandag 29 april 2019 - 14:31

Een Brunssumer deed de voorspelling van het weekend en mag zich koning Toto noemen. Door de uitslagen van vijf voetbalwedstrijden goed te voorspellen kreeg hij ruim 830 keer de inzet terug.

Met een inzet van twee euro mag de Brunssummer nu 1.677,62 euro op de bankrekening bijschrijven, dat meldt TotoNL op Facebook.

Kampioenskoorts
De meest opvallende uitslag die voorspeld werd, is het gelijkspel van Bayern München tegen FC Neurenberg. Laatstgenoemde club bivakkeert op de voorlaatste plek in de Bundesliga. Kennelijk steeg Bayern München de kampioenskoorts naar het hoofd en bleef een overwinning uit. Deze voorspelling alleen al was goed voor bijna tien keer de inzet.

Hiernaast werden de gelijke spelen tussen Manchester United en Chelsea in Engeland en Villarreal en Huesca in Spanje eveneens goed voorspeld. Ook liet de Brunssummer in Italië Torino en Lazio Roma winnen.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen