Overslaan en naar de inhoud gaan

Koning en koningin ontvangen olympische medaillewinnaars

Geplaatst opvrijdag 6 augustus 2021 - 11:19

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima ontvangen dinsdagmiddag de Nederlandse medaillewinnaars van de Olympische Spelen in Tokio op Paleis Noordeinde in Den Haag.

Volgens een woordvoerster van de Rijksvoorlichtingsdienst wordt iedereen uitgenodigd. Ook de Maastrichtse wielrenner Tom Dumoulin en roeister Lisa Scheenaard uit Weert kunnen dus rekenen op een ontvangst.

Huldiging
Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport houdt dinsdag het huldigingsprogramma voor de olympische medaillewinnaars in Den Haag. De medaillewinnaars en hun coaches worden gehuldigd in Sportcampus Zuiderpark. Daar zullen demissionair premier Mark Rutte, staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en chef de mission Pieter van den Hoogenband hen toespreken.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen