Overslaan en naar de inhoud gaan

Koning brengt bezoek aan Peel en Maas

Geplaatst opmaandag 13 januari 2020 - 17:55

Koning Willem-Alexander breng niet alleen met Koningsdag een bezoekje aan onze provincie. Op 21 januari komt hij naar Peel en Maas.

Die dag wordt hij rond 13:00 verwacht bij multifunctioneel centrum De Engelbewaarder in Baarlo.

Vrijwilligers
De Koning gaat dan met de vrijwilligers en vertegenwoordigers van de gemeente in gesprek over hun samenwerking en de rol van De Engelbewaarder in de gemeenschap.

Kasteel
Daarna brengt Willem-Alexander nog een koninklijk bezoekje aan kasteel De Keverberg in Kessel, dat vijf jaar geleden na een flinke renovatie is heropend. Tijdens zijn bezoek gaat hij in gesprek met mensen die een rol hebben gespeeld bij deze restauratie.

Burgemeester Wilma Delissen is in haar nopjes met het koninklijk bezoek. 'Trots op!! Welkom', schrijft ze op Twitter.

Koningsdag
27 april komen de Koning en zijn gevolg naar Maastricht om Koningsdag te vieren. Het thema van Koningsdag in Maastricht is Leef Maastricht. Inmiddels is een website online met alle informatie over het koninklijk bezoek aan de provinciehoofdstad. De route van Koningsdag wordt in februari bekendgemaakt, het programma in maart.

Lees ook: Komst van Koning voelt voor Penn als 'douze points!'

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen