Overslaan en naar de inhoud gaan

Koning bedankt Maastricht met concert

Geplaatst opvrijdag 31 januari 2020 - 14:51

Het traditionele Koningsdagconcert wordt op 6 april in Maastricht gehouden. Hier is de koninklijke familie bij aanwezig.

De locatie van het concert is nog niet bekend.

Uitnodigingen
Dit jaar viert de Koning zijn verjaardag op 27 april in Maastricht. Als tegemoetkoming voor het organiseren van Koningsdag, worden de mensen die daar bij helpen getrakteerd op een concert. Voor het evenement wordt een selecte groep uitgenodigd. Wie erbij mag zijn, wordt nog besproken door het Hof, de provincie en de gemeente.

Route bekend
Half februari wordt de route die de Koning en zijn familie gaan lopen door de Limburgse hoofdstad bekend. Half maart wordt de rest het programma bekend gemaakt.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen