Overslaan en naar de inhoud gaan

Koning bedankt Maastricht met concert

Geplaatst opvrijdag 31 januari 2020 - 14:51

Het traditionele Koningsdagconcert wordt op 6 april in Maastricht gehouden. Hier is de koninklijke familie bij aanwezig.

De locatie van het concert is nog niet bekend.

Uitnodigingen
Dit jaar viert de Koning zijn verjaardag op 27 april in Maastricht. Als tegemoetkoming voor het organiseren van Koningsdag, worden de mensen die daar bij helpen getrakteerd op een concert. Voor het evenement wordt een selecte groep uitgenodigd. Wie erbij mag zijn, wordt nog besproken door het Hof, de provincie en de gemeente.

Route bekend
Half februari wordt de route die de Koning en zijn familie gaan lopen door de Limburgse hoofdstad bekend. Half maart wordt de rest het programma bekend gemaakt.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen