Medaillewinnaars bij koning (ANP!!!!!!)

Medaillewinnaars gehuldigd en op bezoek bij koning

De Nederlandse olympische medaillewinnaars, waaronder Tom Dumoulin en Gabriela Schloesser, zijn dinsdagmiddag gehuldigd in Sportcampus Zuiderpark in Den Haag.

Digitaal bezoek koning Willem-Alexander gevangenis Ter Peel (25 maart 2021)
Gevangene tegen koning: 'Hier misschien beter dan buiten'

Het digitale bezoek van koning Willem-Alexander aan de vrouwengevangenis Ter Peel in Evertsoord gaf vijf gedetineerden de kans met het staatshoofd te praten. Ze spraken over corona, gemis én Skype.

ANP-428070021
Koning brengt digitaal bezoek aan vrouwengevangenis

Koning Willem-Alexander brengt donderdag een bezoek aan vrouwengevangenis Ter Peel. Dat gebeurt overigens via een videoverbinding, met oog op de coronapandemie.

Koning Willem-Alexander per beeldverbinding in gesprek met de burgemeesters
Koning spreekt burgemeesters van relgemeenten

Koning Willem-Alexander heeft woensdagmiddag gesproken met burgemeester Hans Verheijen van Sittard-Geleen over de rellen in zijn gemeente.

Kersttoespraak koning Willem-Alexander (25 dec 2020)
Koning steekt arts in Hoensbroek hart onder de riem

Koning Willem-Alexander stond in zijn kersttoespraak op Eerste Kerstdag stil bij alle mensen die door corona zijn getroffen, op welke manier dan ook, en stak hen een hart onder de riem.

Willem-Alexander Maxima (21 okt 2020)
'Filmpje met excuses maakt koning sympathiek'

Historicus Ineke Strouken uit Tegelen vindt het 'heel bijzonder' dat koning Willem-Alexander excuses heeft gemaakt voor zijn veel bekritiseerde reis naar Griekenland.

Koning en koningin facetime (27 april 2020)
Bellen met de koning: 'Ik dacht eerst dat het nep was'

Romy Bessems had maandagochtend net tekst en uitleg gegeven aan burgemeester Annemarie Penn-te Strake van Maastricht toen koning Willem-Alexander en koningin Máxima plotseling inbelden bij het gesprek.

Koningsdag 2021? - 25 apr 2020
Burgemeester Maastricht hoopt op Koningsdag 2021

Burgemeester Annemarie Penn-te Strake heeft goede hoop dat koning Willem-Alexander en zijn familie volgend jaar alsnog Koningsdag komen vieren in Maastricht.

ANP
Koning brengt bezoek aan Peel en Maas

Koning Willem-Alexander breng niet alleen met Koningsdag een bezoekje aan onze provincie. Op 21 januari komt hij naar Peel en Maas.

Werkbezoek koning Willem-Alexander Fontys Hogeschool Venlo (26 nov 2019)
Studenten verrast: koning Willem-Alexander bezoekt school

De leerlingen van Fontys Hogeschool in Venlo werden dinsdagochtend verrast door het werkbezoek van koning Willem-Alexander.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten