Willem-Alexander Maxima (21 okt 2020)

'Filmpje met excuses maakt koning sympathiek'

Historicus Ineke Strouken uit Tegelen vindt het 'heel bijzonder' dat koning Willem-Alexander excuses heeft gemaakt voor zijn veel bekritiseerde reis naar Griekenland.

Koning en koningin facetime (27 april 2020)
Bellen met de koning: 'Ik dacht eerst dat het nep was'

Romy Bessems had maandagochtend net tekst en uitleg gegeven aan burgemeester Annemarie Penn-te Strake van Maastricht toen koning Willem-Alexander en koningin Máxima plotseling inbelden bij het gesprek.

Koningsdag 2021? - 25 apr 2020
Burgemeester Maastricht hoopt op Koningsdag 2021

Burgemeester Annemarie Penn-te Strake heeft goede hoop dat koning Willem-Alexander en zijn familie volgend jaar alsnog Koningsdag komen vieren in Maastricht.

ANP
Koning brengt bezoek aan Peel en Maas

Koning Willem-Alexander breng niet alleen met Koningsdag een bezoekje aan onze provincie. Op 21 januari komt hij naar Peel en Maas.

Werkbezoek koning Willem-Alexander Fontys Hogeschool Venlo (26 nov 2019)
Studenten verrast: koning Willem-Alexander bezoekt school

De leerlingen van Fontys Hogeschool in Venlo werden dinsdagochtend verrast door het werkbezoek van koning Willem-Alexander.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima
'Koningsdag is de hoofdprijs voor Maastricht'

Voor de burgemeester van Maastricht voelt het geplande bezoek van koning Willem-Alexander op 27 april 2020 als de hoofdprijs.

Leraar van het Jaar spart met koningin over onderwijs

Anouk Huijs uit Reuver werd vanwege haar uitroeping tot Leerkracht van het Jaar, uitgenodigd voor de uitblinkerslunch met koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

Willem Alexander met honden
Koning weer naar Limburg, nu voor opening mestfabriek

Koning Willem-Alexander komt naar Milsbeek. Hij opent daar op 13 april een mestverwerkingsfabriek.

Knops stapt in zee-egel op Sint-Eustatius

Staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties uit Hegelsom heeft een pijnlijk ongeluk gehad.

Hadewych Minis maakt selfie met de Koning en Koningin

Hadewych Minis heeft een wel heel bijzonder souvenir overgehouden aan haar optreden tijdens het 5-mei concert in Amsterdam.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten